My Blog

Ma numesc Gina Vlad, detin felisa de Maine Coon, Gina' s Dream si va invit intr o calatorie virtuala pe site-ul meu pentru a afla lucruri despre mine, despre rasa si despre pisicile mele.
Am iubit pisicile inca din copilarie si cred ca in fiecare etapa a vietii mele exista amintiri cu aceste minunate fiinte; mereu am avut pisici si mereu le am iubit; am aflat insa de curand ca dragostea si pasiunea pe care le am pentru ele a atins alte cote, un alt nivel si devenind crescator, imi doresc performanta si anume, sa reproduc exemplare sanatoase si cat mai aproape de standardul rasei.
Imi doresc sa transmit dragostea pentru Maine Coon, imi doresc sa impartasesc din cu ostintele mele, imi doresc sa fac publica bucuria si fericirea pe care le am primit odata cu primul Maine Coon sosit in felisa mea.
Daca sunteti pregatiti pentru ceva fabulos in viata dvs, urmatiti cu atentie site-ul si pagina de Facebook pentru a vedea ce poate aduce un Maine Coon in  viata voastra.
Doresc sa comunic faptul ca toate pisicile mele din programul de reproducere sunt testate periodic pentru a evita pe cat posibil eventuale maladii.
Imi place sa cred ca am o relatie speciala cu toti ,, parintii adoptivi'', vorbim, colaboram si ne vizitam periodic, avand un scop comun: fericirea si sanatatea pisoiului.
Pisicutele mele parasesc felisa in jurul varstei de 3 luni, insotite de pedigree (singurul document care atesta puritatea rasei); microcip, pasaport, vaccinari, deparazitari si toate informatiile necesare unei dezvoltari armonioase.
Totodata doresc sa asigur cititorul ca sunt la dispozitia lui pt orice informatie sau nelamurire si cu discutii in prealabil, se poate vizita si felisa.
Pana atunci, imi puteti scrie aici sau pe Facebook sau ma puteti contacta telefonic.
Pagina de Facebook Gina' s Dream este actualizata permanent pentru a vedea noutatile zilnic, pentru a vedea cum cresc pisoiasii, evolutia lor, evolutia adultilor si rezultatele noastre la concursurile de gen.
Va invit sa parcurgeti cu atentie informatiile despre rasa si ,, Povestea lui Zigo'' pe care o puteti gasi aici, la loc de cinste , bazata pe fapte reale pentru a afla mai mult despre ce se poate intampla atunci cand nu esti informat, va incurajez sa ma contactati pt orice informatie, va incurajez sa ma urmariti aici, pe Facebook sau la showrile bianuale din Bucuresti si imi doresc sa ajunga sau sa fii ajuns deja la voi dragostea si pasiunea mea pt Maine  Coon.

Gina's Dream Designed by DROPLIGHT | Droplight | Published By Droplight Copyright © 2017

Imagini pentru teme create de richcano. Un produs Blogger.